INFORMATIE

ANKEPANKE
Wie is de ontwerper?

REVIEWS
Mensen die je voor gingen vertellen wat ze ervan vonden.

WERKWIJZE
Van de eerste email t/m eindresultaat.

PRIJSLIJST
Algemene indicatie van mijn prijzen (PDF).

VEEL GESTELDE VRAGEN
Is er iets onduidelijk? Vind hier antwoorden.

ALGEMENE VOORWAARDEN
Als je besluit te gaan samenwerken met mij, ga je akkoord met deze voorwaarden (PDF).


Ook leuk

Durf te Stempelen - stempels
Kaartje2go - wenskaarten
Send a Smile - wenskaarten
Shutterstock - stock patronen + illustraties
Society6 - POD producten
Spoonflower - POD stof, behang + kadopapier
Tattly - tijdelijke tattoos


DE ONTWERPER

Hallo! Ik ben Anke, ook wel bekend als ankepanke en ik ben een ontwerper. Geboren in de zomer van 1981 en ik woon in het zuiden van Nederland met mijn lieve vriend en over een niet al te lange tijd ook 2 katjes.. Ik ben altijd met iets creatiefs bezig. Echt: het is mijn werk, maar ook hoe ik me ontspan. Ik ontwerp/doe graag: illustratie, simpele logo ontwerpen en complete huisstijlen, doedelen, letters, patronen, mensen inspireren, ontwerpen voor kinderen en om een of andere reden kan ik niet ophouden met katten tekenen.


REVIEWS

Dus je wil samenwerken? Leuk! Lees hier wat enkele mensen die je voor gingen erover schrijven.

Little Themes Studio / Logo + Visitekaartje
Dankjewel voor de ontwerpen en je geduld. Je hebt echt de essentie gevonden van het bedrijf en wat ik me voorstelde het zou zijn: iets leuks, precies wat het het uitstraalt.

Sien en Co / Restyling huisstijl
Het was er tijd voor, verandering van mijn logo. Het moest veranderen van een lief konijntje naar een duidelijk Sien en Co logo, herkenbaar, gezellig en vooral ook vrolijk. En daar is Anke meer dan in geslaagd! Zij wist perfect mijn ideeën en gedachten om te zetten naar een super leuk logo. Sien en Co waren bij de eerste tekening al gelijk goedgekeurd. En via de chat schakelde Anke snel en kwamen we ook snel tot de perfecte kleurstelling. Ook de items erna waren eigenlijk al gelijk goed en heel snel ook klaar. Al met al heel erg tevreden en er gaan zeker nog meer mooie dingen volgen!

Yvette & Cock / Geboortekaartje
We zijn waanzinnig blij met de geboortekaartjes en hebben alleen maar leuke reacties hebben gehad!! Ontzettend bedankt voor de service en het prachtige ontwerp, het past echt perfect bij ons eigenwijze dametje.

Corine & David / Geboortekaartjes + Verhuiskaartje
Hoera, een baby op komst! Een mooie reden om een bijzondere geboortekaart te laten ontwerpen, vonden wij. Daarom vroegen we Anke om onze wensen ('iets met de kaart van Amsterdam, lekkere grote letters en iets met een luchtballon'...) en onze ideeën vorm te geven. Geen probleem voor Anke. Binnen no time hadden we een eerste ontwerp in de mail. Anke werkt snel, duidelijk en het contact is heel makkelijk. Ook aan een half woord heeft ze genoeg. En zo hadden wij voor dochter Olivia een prachtig geboortekaartje. Daarna vroegen we Anke om een verhuiskaart voor ons te tekenen. Ook die werd prachtig en precies zoals we wilden. Anke had ons ook getekend, mij zelfs met dikke buik, want baby twee was onderweg. En...je raadt het al... ook de geboortekaart van zusje Louise is ontworpen door Anke! Anke is een creatief, fijn mens, ze denkt mee, werkt snel en heeft aan een half woord genoeg.

Jippiez / Restyling huisstijl
Vanwege een nieuwe naam voor de webshop, wilde ik ook een nieuwe huisstijl en deze keer ontworpen door een professioneel ontwerper. Ik kwam uit bij Anke en wat ben ik daar blij mee! Ze kan zich goed inleven en aan een paar woorden heeft ze genoeg. Ze is professioneel, ze werkt snel en heeft goede tips. De reacties zijn alleen maar positief: "Past precies bij je shop en wie je bent". Anke ik bewonder je talent, bedankt!

Liefs van Lotte / Huisstijl
Ik ben ontzettend blij dat ik voor ankepanke heb gekozen als ontwerpbureau voor Liefs van Lotte. Ik wist zelf niet precies hoe het eruit moest gaan zien, maar een paar dingen wist ik wel: Het moest bijzonder en gaaf worden. En dat is fantastisch gelukt! De wisselwerking tussen Anke – de creatieveling met stijl – en mijzelf – het ideeënmens – heeft gezorgd voor een eindresultaat dat voor mij maar weer eens bevestigt dat 1 plus 1 écht 3 kan zijn. In het begin hebben we veel geskyped. Voor mij was dat prettig om Anke beter te leren kennen en een vertrouwensband op te bouwen. Inmiddels mailen we vooral en merk ik dat we een hele fijne manier van samenwerken met elkaar hebben ontwikkeld. Vaak is een half woord genoeg. Ik merk dat Anke zich echt goed kan inleven ook al verloopt de communicatie per mail. Dat vind ik echt heel knap. Inmiddels heeft Anke ook het logo ontworpen voor mijn andere bedrijfsonderdeel Angela trouwt uit Liefde voor de Liefde. En ook daar ben ik echt ontzettend tevreden over. Precies waar ik naar op zoek was! Tip: ankepanke zit ook op Instagram waar ze haar creaties deelt en iedere dag een Daily Anke plaatst. Die laatste zijn echt super komisch. Aanrader!

De kartonnerie / Infographic
Anke, bedankt weer voor de plezierige samenwerking! Je hebt aan een paar woorden genoeg om zo’n ontzettend leuke en duidelijke illustratie te maken voor mijn concept ‘1-2-3 ontwerp je eigen handgemaakte stationery’. Zelfs met een mini-me! Ik krijg er hele leuke reacties op!

ESPjr / Illustratie
Werken met Anke was een gemak; In 2014 huurde ik haar in om een "Pierrot Grenade" (een traditioneel Trinidad & Tobago carnaval karakter) te ontwikkelen voor een reeks van mijn kinderen multimedia merk - ESPjr. Anke's stijl paste perfect bij mijn publiek, ze legde de levendigheid vast en bracht het kleurrijke karakter tot leven. Ik beveel het zeer aan om van haar talent om elk project toe te voegen en zal zeker weer met haar werken!

Roxanne Brouwers Design / Illustraties
Tijdens de Geluksroute045 heb ik samen met ankepanke gewerkt aan het programmaboekje. Anke heeft mooie illustraties gemaakt die goed aansloten bij de vrolijke uitstraling van de Geluksroute045. Anke werkt professioneel, snel en levert kwaliteit. Tijdens deze samenwerking was Anke vrij in haar illustratiestijl en ze wist precies de goede sfeer te creëren. Ik hoop dat ik in de toekomst nog vaker mag samenwerken met ankepanke.

High teeth / Huisstijl + Illustraties
Toen het idee kreeg voor High Teeth (een website voor kinderen die hun tanden wisselen) wist ik dat er een goed ontwerp moest komen. Iets dat zowel kinderen als ouders zou aanspreken. Ik liet meerdere ontwerpers mijn idee vertalen en Anke sprong daar direct met kop en schouders bovenuit. Ze had zo’n leuk idee dat ik direct enthousiast werd en besloot met haar samen te werken. Naast dit fantastische ontwerp, dat zonder twijfel heeft meegeholpen aan het succes van High Teeth, is het ook fijn om met Anke te werken. Ze geeft duidelijk aan wanneer ze tijd heeft om ergens aan te werken, toont eigen initiatief, luister goed naar je wensen en hanteert schappelijke prijzen. Anke is een absolute aanrader!