werkwijze

Iedere opdracht is anders, maar de basis van de meeste samenwerkingen is hetzelfde, dit is een algemene omschrijving van de eerste email t/m het eind resultaat.

ten eerste

Je bent op zoek naar een ontwerp voor je onderneming/project en na wat research (of op aanraden) ben je bij mijn website uitgekomen. Als mijn stijl je aanspreekt, is het tijd om me een email te sturen. Probeer hier zo uitgebreid mogelijk aan te geven wat je nodig hebt, zodat ik je een accurate offerte kan maken en kan kijken of ik een plekje voor je heb.

Nadat je akkoord bent gegaan met de prijs gaan we aan de slag. Om een idee te krijgen waar je naar op zoek bent, vraag ik je een vragenlijst in te vullen. Sommige vragen zijn verplicht, maar andere die niet van toepassing zijn kun je overslaan maar probeer de rest zo uitgebreid mogelijk in te vullen. 

schets

Nadat ik je informatie heb ontvangen ga ik aan de schets. Binnen 2-3 werkdagen ontvang je van mij 3-5 schetsen per email.

feedback

Vervolgens gaan we een tijdje heen en weer emailen. Je geeft mij feedback op de ontwerpen en ik maak de gewenste aanpassing(en). Probeer zo concreet en uitgebreid mogelijk in je reacties te zijn. Opmerkingen zoals 'dat vind ik niet leuk' kan ik niet zoveel mee. Dus probeer te omschrijven wat je dan precies niet leuk vind, zoals bijvoorbeeld de kleur, vorm, lettertype, enzovoorts.

afronden

Nadat alles akkoord is, stuur ik je per email een factuur. Nadat ik de betaling heb ontvangen verzamel ik alle bestanden en krijg je van mij een dropbox download-link. Dit is een tijdelijke link, dus bewaar de bestanden op je computer.

Afhankelijk van de soort opdracht krijg je van mij vector (AI), JPG, (transparante) PNG en/of drukklare PDF bestanden, kleurcodes, lettertype namen en indien van toepassing ook (gratis) download-links.

Als je tijd en zin hebt, stel ik het erg op prijs als je een review van onze samenwerking schrijft. Dit kan per email en zal ik dan op de pagina toevoegen.

Enkele voorbeelden:
Restyling huisstijl Brown Girl Decorations
- Restyling huisstijl Annemarie's Haakblog & Shop
Huisstijl Little Themes Studio